KIEUW! En andere verhalen.

Het eerste boek van Paul de Vries!

KIEUW! van Paul de Vries is een bundeling verhalen waarin hij soms scherp, soms ontroerend maar altijd gepassioneerd schrijft over zaken die hem raken.

Pauls verhalen zijn geestig, ironisch, pittig en melancholisch. Er zit humor, ernst en emotie in. Paul schrijft over wat hem opvalt en raakt, waar hij zich aan irriteert en wat hem ontroert. Hij doet dat op een persoonlijke manier waarbij hij zichzelf niet ontziet.

Op schilderachtige wijze vertelt hij over een stokoude dame die hem in haar herinnering meeneemt naar zijn al lang overleden oma, om in een volgende column op pittige wijze het wettelijke billijken van de term kankerhomo te hekelen.

Paul neemt de lezer mee naar mensen, gebeurtenissen en plaatsen. Hij kan melancholie voelbaar maken, maar schuwt ook de rauwheid van het leven niet.
Wilt u weten hoe een kind de hagenpreken van Mussert ervaarde, of hoe het is om onzichtbaar te zijn. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat een papklok is of waar Abraham de honing haalt? Lees dan de verhalen in KIEUW!

Prijs: € 19,95 incl. verzendkosten
Uitgever: Brave New Books
ISBN: 9789402199055

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 768 reviews)
Heel goed78%
Goed19%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Heel slecht0%

Bestel mijn boek

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van het boek.
Liever bestellen bij Bol.com? Dat kan hier.


🔐 Je gegevens zijn veilig, ik gebruik deze alleen om mijn boek op te sturen.

Na een klik op de bestelknop kom je op mollie.com in de betaalomgeving van ‘Paul Onderneemt’. Je kunt daar online betalen via iDeal. Na je betaling kom je terug op deze website.
Copyright & Algemene voorwaarden.

Verhalen per e-mail

Verhalen per e-mail

Ontvang mijn volgende verhaal automatisch per e-mail in je inbox!

Gelukt! Controleer je e-mail.

Pin It on Pinterest

Share This